Előfizetői tartalom

Elárulta a magyar Revolut vezetője: közel 1 millió ügyféllel rendelkeznek már Magyarországon!

A Revolut már több mint 900 ezer felhasználóval rendelkezik itthon, a 2,5 éve alapított helyi irodában már több mint 30-an dolgoznak, és jelenleg a kifejezetten a magyar piacra tervezett termékek bevezetésére összpontosítanak - árulta el Léder Tamás, a fintech gyökerekkel rendelkező digitális bank vezetője lapunknak. A társaság már hat európai országban kínál fedezetlen hiteleket, a szakember kijelentette: "határozottan lát potenciált a hiteltermékekben Magyarországon". Jövő csütörtöki Financial IT konferenciánk előadójával a szuperapp-tervekről, a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségekről és a Revolut stratégiai céljairól is beszélgettünk.

Financial IT 2023 Léder Tamás is részt vesz június 1-jei Financial IT konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés Hány ügyfele van most a Revolutnak Magyarországon? A Revolut magyarországi ügyfeleinek száma több, mint 900 ezer főt számlál, és rohamosan növekszik az 1...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés