Előfizetői tartalom

Hova tűntek a magyar gazdagok? Itt vannak a friss privátbanki számok

A tavalyi megtorpanás után idén ismét lendületet vett a hazai privátbanki szolgáltatóknál kezelt vagyon bővülése, június végével meghaladta a 8600 milliárd forintot. Nem mutat ilyen kedvező képet azonban az ügyfélszámlák bővülése. A privátbanki vagyonra ható kockázatok kapcsán a hazai szolgáltatók továbbra is borúlátóak, a Portfolio friss Privátbanki Felmérésében a szolgáltatók a tőkepiaci környezet, a magyar gazdaság helyzete és a vállalatok és lakosság jövedelmi helyzete miatt is aggódnak. A legnagyobb vagyont még mindig az OTP Private Banking kezeli, de az MBH az összeolvadások után már stabilan ott van a második helyen, és a K&H is okozott meglepetést.

Future of Finance 2023 A témával részletesen is foglalkozunk a Portfolio szeptember 20-ai Future of Finance 2023 konferenciáján. Ne maradj le róla, gyere el te is! Információ és jelentkezés Újra bővül a magyar privátbanki vagyon Tavaly az egész évet végigkísérte a volatilis piaci környezet, a recessziós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés