Előfizetői tartalom

Megérkezett a hitelközvetítők javaslatcsomagja a lakossági hitelpiac fejlesztésére

Portfolio
Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter felszólította a bankokat, hogy vállaljanak aktívabb szerepet a hazai hitelezés élénkítésében, a tárgyalások önkéntes kamatsapkát tartalmazó első eredményeiről kedden számoltunk be. Ami a megállapodás másik felét, a hitelezés folyamatának a modernizációját illeti, ehhez a Független Pénzügyi Közvetítők Országos Szövetsége már ki is dolgozta részletes javaslatcsomagját. A lakáshitelezésben közel 50%-ban aktív szerepet játszó hitelközvetítők komoly hatékonysági tartalékokat látnak a hazai lakossági hitelezési gyakorlatban.

Banking Technology 2023 A bankok digitalizációs javaslatcsomagja is terítéken lesz a Portfolio közelgő Banking Technology 2023 konferenciáján, nem érdemes lemaradni a rendezvényről! Információ és jelentkezés A magyar bankszektor legfrissebb, augusztusi hitelpiaci és betéti MNB-statisztikáiról szerdai cikkünkben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés