Előfizetői tartalom

Digitális ugrás, új székház, terjeszkedés: mire készül most az MBH Bank?

Nem győztük kapkodni a fejünket az elmúlt hetekben, ha az MBH Bankról volt szó: ügyfélkáoszba fulladt informatikai átállásról, létszámleépítésről és fiókbezárásokról harsogott a sajtó. Eközben új székház felépítését tervezi a sok szempontból már most piacvezető társaság, és a leginnovatívabb, legdigitálisabb hazai hitelintézet kíván lenni, tele nagyra törő külföldi, tőzsdei és egyéb tervekkel. Sok aktuális kérdésünk volt Egerszegi Ádámhoz, a bank általános vezérigazgató-helyetteséhez, aki részletesen válaszolt ezekre.

Portfolio: Május 1-jével elindult az MBH Bank. Hogy értékeli fél év távlatából a fúziót? Egerszegi Ádám: Mozgalmas fél év van mögöttünk, de az ütemterv szerint haladunk. Több oldalról is értékelhetjük ezt az időszakot. Először is Magyarországon, sőt egész Kelet-Közép-Európában is egyedülálló fúziós folyamatot vittünk végig. Mindezt rekordidő alatt, érdemi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés