Előfizetői tartalom

Megérkeztek a CSOK Plusz részletei, meglepetéseket is találtunk a tudnivalók között

Társadalmi egyeztetésre bocsátotta a kormány a CSOK Plusz hitelprogramról szóló rendelettervezetet. A már bejelentetteknek megfelelően 2024. január 1-jétől új, államilag kamattámogatott lakáshitelt vehetnek igénybe a jogosult házaspárok akár 50 millió forint összegben, amelyre a második újonnan érkező gyermektől kezdve gyermekenként 10-10 millió forintos tartozáselengedést vállal a kormány. A 43 oldalas rendeletterv fontosabb részleteit foglaljuk össze az alábbiakban, bőven akadnak köztük eddig nem ismert újdonságok is a CSOK Pluszról.

„A kormány rendelete a családok otthonteremtését támogató kedvezményes CSOK Plusz hitelprogramról” címet viseli a tervezet, amelynek az a célja, hogy „támogassa a gyermeket vállaló házaspárokat családjuk megfelelő otthonának biztosítása érdekében”. Mielőtt megnézzük a legfontosabb, még nem végleges tudnivalókat, néhány újdonság erejű információ: Aki felveszi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés