Portfolio signature

Fordulat az OTP-nél - Érdekes jelzés érkezett

Ma reggel már majdnem egy csúnya lefordulás indult el az OTP grafikonján, de megérkeztek a vevők, és jókora fordulat jött az árfolyamban, ezzel pedig egy izgalmas technikai kép jött létre.

Hónapok óta figyeljük az OTP grafikonján azt a trendcsatornát, amiben halad az árfolyam, és amiből ha egyszer majd érdemben kilép, akkor nagy mozgás jöhet.

Tegnap lefelé kilépett a csatornából az árfolyam, de nem érdemben, ráadásul a 13 600 forint körüli zóna támaszként működött, az többször volt már ellenállás és támasz is az elmúlt hónapokban, ráadásul a 2021 novemberi csúcsra és a 2022 júliusi mélypontra húzott Fibonacci indikátor fontos, 50 százalékos szintje is ott húzódik.

Bár ez a fontos technikai szint ma reggel elesett, de olyan vehemensen indultak be a vevők, hogy a jelenleg már 3 százalékos emelkedéssel az árfolyam visszarepült a hónapok óta formálódó trendcsatornába.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés