Előfizetői tartalom

Drámai, ami a magyar bankszámlákkal történik - Így csapolják meg az egyenlegeket

Nem túlzás azt mondani, hogy drámai számok érkeztek a visszaélési trendekről: az idei harmadik negyedévben már több mint 11 milliárd forintot loptak el a csalók Magyarországon az ügyfelek számláiról. Az átutalásos visszaélések értéke háromszorosára emelkedett egy év alatt. A digitális fizetések derűsebb statisztikái szerint a mobilfizetés ismét száguldott, a kártyás forgalom kétszámjegyű növekedést produkált, a POS-terminálok és az ATM-ek száma is emelkedett.

Financial IT 2024 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio Financial IT konferenciáján. Előregisztráció itt! Információ és jelentkezés Berobbantak a csalások Hiába igaz továbbra is, hogy a teljes elektronikus pénzforgalomhoz képest még mindig alacsony a csalások mértéke és száma, a probléma egyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés