Előfizetői tartalom

Lakáshitelesek tömegei nyerhetnek most havi több tízezer forintot, szinte csak kérni kell

Nagy átlagban közel 20%-kal alacsonyabb törlesztőrészlettel érhetők most el a 20 éves lakáshitelek, mint az egy évvel ezelőtti csúcson. Nemcsak az új lakáshitelfelvevők járhatnak jól ezzel a tavalyiakhoz képest, hanem a korábban felvett drága hitelüket kiváltók is. A referenciakamatok alakulása egyelőre nem indokolja, hogy elhalasszuk a hiteldöntést, persze a kamatsapkák korában lehetetlen a jövőbeni hitelkamatokról biztosat mondani. Megnéztük, mit ajánlanak most a bankok a hitelfelvevőknek, és 6% alatti kamatot is találtunk már speciális feltétel nélkül. Személyre szabott kalkulációhoz a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk.

Jelentős kamatcsökkentéseket hozott az idei év a lakáshitelpiacon, köszönhetően annak, hogy a bankok vállalták: az október eleje óta érvényben lévő 8,5% után január 1-jétől még alacsonyabb szinten, legfeljebb 7,3%-os THM-mel kínálják lakáshiteleiket. Ennek megfelelően nemcsak erősen végződött a tavalyi év, de banki forrásaink szerint nagy lendülettel is indult az idei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés