Előfizetői tartalom

Átütötte a 100 milliárdot a K&H Bank nyeresége, megverték a piacot a hitelezésben

108 milliárd forintos banki és 1,1 milliárd forintos biztosítási nyereséggel zárta 2023-at a K&H Csoport a piaci átlagot jelentősen meghaladó hitelbővülés és a nettó kamatbevételek csaknem 35 milliárdos növekedése mellett, pedig a társaság extraprofitadóterhelése is jelentősen emelkedett tavaly. A pénzügyi csoport éves eredményeket ismertető sajtótájékoztatóján jártunk.

A belga tulajdonos éves teljesítményéről itt írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2024. 02. 08. Jelentett a KBC, a nyereség felét fizetik ki osztalékként Guy Libot vezérigazgató a társaság budapesti sajtótájékoztatóján ismertette: Az egy évvel korábbi 67,6 milliárd forintról 108,0 milliárd forintra emelkedett a K&H Bank adózás utáni eredménye 2023-ban, ami majdnem 60%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés