Előfizetői tartalom

Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak

Érdemes még várni a lakásvásárlással a hitelkamatok további csökkenésére játszva? Vagy amit hitelfelvevőként megnyerhetünk a kamatokkal a vámon, azt vásárlóként úgyis elbukjuk a lakásdrágulás miatt a réven, sőt, annál jóval többet is? Ezt igyekszünk eldönteni az alábbiakban. Az érdeklődőket várjuk március 5-ei, kedd esti online klubunkon is, az eseményen a téma szakértői fognak választ adni a lakásvásárlással és hitelfelvétellel kapcsolatos aktuális kérdésekre.

Lakás(hitel)piac 2024: mi vár ránk idén? Lakásvásárlás vagy hitelfelvétel előtt állsz? Regisztrálj a Portfolio március 5-ei Lakás(hitel)piac 2024 klubjára, és hallgasd meg a szakértők véleményét! Információ és jelentkezés Dilemmánk eldöntéséhez az alábbiakat érdemes végiggondolni: Csökkennek-e...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés