Előfizetői tartalom

Mekkora lakáshitelt vehetek fel, ha átlagkereső vagyok? - Kiszámoltuk, szívderítő számok jöttek ki

Átlagkeresettel akár 29 millió, medián keresettel akár 22 millió forint összegű lakáshitelt lehet felvenni Magyarországon húsz évre – mutatják a Portfolio számításai. A nominálbérek 16% feletti emelkedésének és a hitelkamatok 3 százalékpont körüli csökkenésének köszönhetően egy év alatt több mint 9, illetve 6 millió forinttal nőtt a lakáshitelfelvevők mozgástere. A lakásvásárlás és a hitelfelvétel iránt érdeklődőket várjuk március 5-ei, kedd esti online klubunkon, amelyen ingatlan- és hitelpiaci szakértők adnak választ az aktuális kérdésekre.

Lakás(hitel)piac 2024: mi vár ránk idén? Érdekel, mi várható idén a lakás(hitel)piacon! Ott a helyed az online klubon, regisztrálj! Információ és jelentkezés Alábbi cikkünkben arról írtunk, miért nem érdemes halogatni a hitelből történő lakásvásárlást: Kapcsolódó cikkünk 2024. 02. 22. Itt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés