Előfizetői tartalom

Itt a nagy lakáshitel-táblázat: csúnyán befagytak a kamatok és a törlesztőrészletek, elveszett minden remény?

A kamatok csökkenésének is köszönhetően a friss adatok szerint év elején dupla annyi lakáshitelt vettek fel a magyar családok, mint egy évvel korábban. Ugyanakkor nincs kilátás egyelőre a lakáshitelkamatok további jelentős csökkenésére az új ajánlatokban – írtuk két héttel ezelőtt. Szokásuktól eltérően a bankok valóban nem csökkentették tovább kamataikat március elején. Bemutatjuk, milyen kamatokat és törlesztőrészleteket ajánlanak most a lakáshitel-felvevőknek, az idei kilátásokról pedig lakás- és hitelpiaci szakértőket kérdezünk ma kora esti Signature klubunkon, még nem késő regisztrálni a másfél órás online eseményre!

Lakás(hitel)piac 2024: mi vár ránk idén? Vegyél részt te is kedd esti Lakás(hitel)piac 2024 Signature klubunkon! Információ és jelentkezés „6 százalék körül lehet az egyensúlyi lakáshitel-kamatszint Magyarországon, (…) szerintem be kell rendezkednünk a 6 százalék körüli hosszú távú átlagszintre”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés