Előfizetői tartalom

Olyan számokat közölt magáról a CIB Bank, mintha nem is Magyarországon működne

A CIB Bank történetének legsikeresebb éve volt 2023 a társaság vezetői szerint, a 63,9 milliárd forintos rekordnyereség mellett ugyanis a hitel- és betétállománya is messze a piaci átlag felett növekedett. Egy sor olyan növekedési számot közölt a bank, amellyel szembement a negatív piaci trendekkel, többek között a lakáshitel-kihelyezésük is nőtt, miközben a piac lefeleződött. Ma már a bank hitelportfóliója is jobb minőségű a piaci átlagnál, a részleteket minderről egy keddi sajtótájékoztatón ismertették.

Hitelezés 2024 Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója is beszélni fog a Portfolio május 14-ei Hitelezés 2024 konferenciáján, érdemes mielőbb regisztálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Simák Pál elnök-vezérigazgató elmondta: jubileumi év az idei a 45 éves CIB Bank és a 25 éves CIB...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés