Előfizetői tartalom

Nagy vagyonok mozdulnak meg, érdekes dolog derült ki a gazdag fiatalok befektetéseiről

Portfolio
A nagy vagyonnal rendelkező privátbanki ügyfelek nyitottak a szolgáltatóváltásra, ez a trend akkor fog igazán felerősödni, amikor a generációváltással a nagy vagyonok átkerülnek a fiatalabb korosztályhoz – hangzott el a Capital W és a Wood & Company mai sajtóeseményén. A számok azt mutatják, hogy a fiatalok egyre kevésbé hisznek az olyan hagyományos befektetésekben, mint a részvények és kötvények, és sokkal nyitottabbak az alternatív befektetések iránt.

Varga-Szilágyi Péter, a Capital W ügyvezetője (Wood & Company) a társaság mai sajtóeseményén a fiatalabb vagyonos korosztály változó befektetési szokásait emelte ki előadásában: Egyre szofisztikáltabbak az ügyfelek, főleg az 5-10 évvel ezelőtti állapothoz képest. A globális számok azt mutatják, hogy a vagyonosabb ügyfelek portfólióinak fele van hagyományos eszközökben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés