Előfizetői tartalom

Megjelent a kormány új mesterterve: beköltözik az állam a mobilunkba, nagy viták a háttérben

Szeptembertől indul a kormány DÁP mobilappja, amely hamarosan több millió magyar számára jelenti majd a belépési pontot a digitális államhoz. Az alkalmazást a piac felé is kinyitják: a digitális aláírást és az azonosítást a bankok, biztosítók, közműszolgáltatók is használni fogják. Ám még mindig sok a kérdőjel és a megoldandó probléma: még nem jöttek ki a rendeleti szintű részletszabályok, januárban egy szerencsétlen együttállás miatt regisztrációs cunamira számíthatunk a kormányablakokban, az azonosítás részleteiről, a díjakról is meg kellene egyezni, és a csalási kockázatokkal is foglalkozni kell. A témáról június 11-ei Financial IT rendezvényünkön is szó lesz, regisztráció és részletek itt!

Financial IT 2024 A bankok digitalizációs javaslatairól és a DÁP-ról is szó lesz Financial IT rendezvényünkön. Regisztráció és részletek itt! ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés