Portfolio signature

Jóárasították az OTP-t - Most érdemes beszállni?

Miközben egyre magasabbra húzzák a céláraikat az elemzők, az OTP árfolyama egyre lejjebb esik, egyre távolabb a június eleji csúcs. Nem az amerikai jó tőzsdei hangulattal megy az OTP, hanem inkább az EP választás utáni rossz európaival. Közben harapófogóba került az árfolyam, mutatjuk, mire érdemes figyelni.

Harapófogóban az OTP

A május eleji csúcsról közel 6 százalékot esett az OTP árfolyama, ami azért érdekes, mert közben az amerikai tőzsdék rekordszinten állnak, és a magyar BUX index is történelmi csúcsa közelében áll, tehát úgy tűnik, mintha leválasztották volna az OTP-t a nemzetközi tőzsdei folyamatokról, vagyis hát inkább ráakaszthatták az európai trendekre, az EP választásokat követően ugyanis lefordultak a vezető nyugat-európai részvényindexek, ezzel ment együtt az OTP is.

otp92

Fontos azonban megjegyezni, hogy az elmúlt hetek esésével egyelőre nem tört semmilyen trend, az árfolyam visszajött abba a 17 500 forint körüli bázisba, amely idén tavasszal még több alkalommal is megállította az emelkedést.

Amiért most foglalkozunk az OTP-vel, az

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés