Előfizetői tartalom

„Nem lépünk többé ugyanabba a tócsába”- Mi lesz a magyarok bedőlt tartozásaival?

Egyszerre sújtja a követeléskezelőket az extraprofitadó, a magas kamatkörnyezet és az adatvédelmi szigor. A megbízásos követeléskezelés régóta marginális üzlet, a követelésvásárlások frontján pedig évek óta csekély a kínálat nemteljesítő hitelekből. Volt tehát miről beszélgetnünk a növekedési kilátásokat boncolgatva Felfalusi Péterrel, az Intrum vezérigazgatójával, akit a magyarok fizetőképessége mellett először is a cégcsoport körüli fordulatos fejleményekről kérdeztünk.

Portfolio: Pár hónapja még úgy tűnt, kivonulhat az Intrum Magyarországról, majd váratlanul Önt nevezték ki régiós főnöknek, ami viszont a magyar piac felértékelődésére utal a svéd cégcsoporton belül. Mi történt pontosan? Felfalusi Péter: Az Intrum megvizsgálta annak a lehetőségét, hogy a román és a balti érdekeltségek értékesítése után elhagyja a cseh, a szlovák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés