Előfizetői tartalom

Így szerezhetsz a bankszámládra néhány milliót a leggyorsabban és a legegyszerűbben

Hosszú évek tapasztalatai alapján nyáron költenek a legtöbbet a magyarok, legalábbis ha a személyi kölcsönök igénybevétele alapján mérjük ezt. Idén ráadásul úgy megyünk bele a nyárba, hogy még soha nem indult ilyen erősen az év a személyikölcsön-piac szempontjából. Megnéztük, most milyen ajánlatokkal csábítják a bankok azokat, akiknek 1. a lakáshitelekénél jóval kisebb összegre van szükségük, 2. gyorsan és egyszerűen hitelhez szeretnének jutni, és 3. ehhez nem terhelnék meg jelzáloggal a lakásukat.

Május 14-én volt a Portfolio Hitelezés 2024 konferenciája, ennek közönségszavazásán a szakmai hallgatóság kétharmada vélte úgy, hogy a fogyasztási hitelek közül a személyi kölcsön előtt áll a legnagyobb növekedés, mint ahogy fogyasztási célra most is ez a legnépszerűbb hiteltermék. Személyre szabott kalkulációhoz a Pénzcentrum személyikölcsön-kalkulátorát ajánljuk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés