Előfizetői tartalom

Több mint 600 m Ft a CA Eurobond Kötvény Alapban

Portfolio
2003. június 6-án sikeresen lezárult a CA Eurobond Kötvény Alap jegyzése. A CA IB Alapkezelő Rt. legújabb nyíltvégű befektetési alapjának jegyeit a három hetes jegyzési időszak alatt összesen 2.463.984 euró (mintegy 636 millió forint) értékben jegyezték le a befektetők a HVB Bank fiókhálózatában, valamint a CA IB Értékpapír Rt.-nél. A folyamatos forgalmazása várhatóan a jövő héten elindul.

A CA Eurobond az Alapkezelő osztrák tulajdonosának, a Capital Investnek a befektetési alapjaiból áll, ún. alapok alapja konstrukció. A befektetők több mint kettőszáz állampapír és vállalati kötvény tulajdonosává válnak (pl.: Shell, Vodafone, Credit Suisse). Ezzel a jól diverzifikált portfolióval rendkívül alacsony szintre csökken a befektetők által felvállalt egyedi értékpapír...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés