Előfizetői tartalom

Gazdagodj Brazíliában! - latinos befektetések itthonról

Portfolio
Újabb alappiaci villámfelmérést készített a Portfolio.hu, aminek fókuszába most a fejlődő piacok eminensét, Brazíliát állítottuk. A dél-amerikai ország nemcsak a közelmúltbeli kiugró teljesítménye miatt vonzó, hanem hosszabb távú kilátásai is csábítóak lehetnek az egzotikusabb piacokkal kacérkodó befektetők számára. A körkérdésünkre választ adó alapkezelők a kifejezetten Brazíliára koncentráló országalapok mellett jelentős brazil kitettséggel rendelkező latin-amerikai alapokat, és a négy legnagyobb fejlődő piacon, köztük Brazíliában is befektető BRIC alapokat ajánlottak figyelmünkbe.

Irány Brazília! A felmérésünkben arra kértük az alapkezelőket, hogy kínálatukból olyan hazai vagy külföldi alapokat mutassanak számunkra, amelyeken keresztül a Brazíliába vágyó befektetők elérhetik céljaikat. Kifejezetten olyan alapokat kerestünk, amelyeket az alapkezelők Magyarországon is regisztráltak, és az alapokat hazánkban is forgalmazzák (a bemutatott termékeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés