Előfizetői tartalom

Jojóznak a nyersanyagárak - a trend még növekvő

Portfolio
Heves emelkedések és esések jellemezték a nyersanyagárakat az utóbbi két hónapban, az elemzők véleménye erősen eltér a várható irány alakulásáról. Az azonban több mint valószínű, hogy a következő időszakban is hullámvasút szerűen alakulnak majd az árfolyamok. A helyzetet minden kereskedő a saját várakozásai alapján kezeli, pozitív jövőképek és pesszimistább várakozások egyaránt tapasztalhatók.

Sorban dőlnek meg az árfolyamrekordok A befektetők még éppen csak regenerálódnak a nyersanyagárak múlt havi nagy kilengései után, de már most egy újabb változékony időszakra számíthatnak a piacok. Richard Feltes, az MF Global brókercég nyersanyagelemző részlegének vezetője azt tanácsolja a következő időszakra a Marketwatch hasábjain, hogy "extrém óvatossággal" járjanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés