Előfizetői tartalom

Mindenki kapaszkodjon, kemény landolás lesz (Portfólió-ajánlók)

Portfolio
"Kerüljük el a részvénypiacokat, ha tehetjük" - üzenik a Portfolio.hu számára adott ajánlóikban a profi befektetők. Az alapkezelők a történelmi magasságokban szárnyaló olajár miatti inflációs nyomás és a recessziós félelmek miatt érezhetően csökkentették a portfólióik részvénykitettségét, és inkább alacsony kockázatú és alternatív megoldások felé kacsintgatnak, nem elfeledve, hogy az orosz piacok számára továbbra is óriási vonzerőt kölcsönöz a máshol inkább romboló hatású olajár.

Az elmúlt hónapokban tapasztalt óvatosság egyértelmű kockázatkerülésbe csapott át a Portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők ajánlásaiban, a szakemberek közül többen arra bíztatják a befektetőket, inkább kerüljék el új befektetéseikkel a részvénypiacokat, és jobb lesz , ha a pénzpiaci vagy a viharoknak jobban ellenálló abszolút hozamú termékek súlyát növeljék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés