Előfizetői tartalom

A válság sem szegte az ügyfelek kedvét (Portfolio.hu konferencia)

Portfolio
Közel kétszeresére nőhet hazánk első online befektetési alap szupermarketjének, a Hozam Plazának kínálata a közeljövőben. Az ügyfelek a válság ellenére sem fordultak el a szolgáltatástól, így a további fejlesztés alapja is adott - mondta el Bozsik Balázs, a platformot működtető Erste Befektetési Zrt. elektronikus csatornákért felelős vezetője. A szakember az elektronikus értékesítésben rejlő lehetőségekről a Portfolio.hu Wealth Management Konferencián bővebben beszél majd.

Portfolio.hu: Hány intézményi partnere van jelenleg a Hozam Plazának és hány alap érhető el a platformon? Bozsik Balázs: A Hozam Plazán jelenleg 14 alapkezelő 489 alapja áll az ügyfelek rendelkezésére, de ez a szám folyamatosan növekszik. Több alapkezelővel is tárgyalásban vagyunk, többségükkel már a szerződéskötés fázisában tartunk, így hamarosan további több mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés