Előfizetői tartalom

Fordulhat a kocka: remek időszak jöhet a guru szerint

Portfolio
Az utóbbi néhány hétben az arany és az ezüst is igen gyengén teljesített, míg előbbi árfolyama idén mintegy 17 százalékkal került lejjebb, így 2010 szeptembere óta nem látott szintre süllyedt, addig utóbbi az év eddigi részében közel 25 százalékot esett. Az árupiaci gyengélkedés ellenére, azonban a milliárdos befektető, Jim Rogers optimista, és véleménye szerint rövidesen újra emelkedhetnek az árfolyamok - írja a finance.yahoo.com.

Rendkívül gyenge hónapokat tudhat maga mögött az arany és az ezüst is: előbbi mintegy 17 százalékot, míg utóbbi 25 százalékot esett idén, így a sárga nemesfém utoljára 2011 elején látott szintre az ezüst pedig 2010-es szintre ereszkedett.A nemesfémek mellett az ipari fémek is nagyon rosszul teljesítenek, mely részben azzal indokolható, hogy a kínai gazdaság lassulása miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés