Előfizetői tartalom

Egy helyen a pénzügyi szektor színe-java

Portfolio
Jövő hét szerdán kerül megrendezésre a Portfolio.hu Öngondoskodás Konferenciája, amelynek célja, hogy egy nap erejéig a pénzügyi szektor meghatározó szereplői összegyűljenek a témában. A nap folyamán a felpezsdült megtakarítási piacot több szempontból is kielemezik a megjelent szakértők, többek között szó lesz arról, hogy mennyire éri meg a szolgáltatók számára az öngondoskodást segítő termékeket értékesíteni, illetve a jövőben mely lakossági szegmensre és termékre érdemes fókuszálni. Különlegessége a napnak, hogy itt mutatják be az OTP Öngondoskodás Index friss értékét is, amely képet ad a lakosság öngondoskodási szokásairól.

Az utolsó helyek még kiadók az október 30-i Portfolio.hu Öngondoskodás 2013 Konferenciára. Regisztráljon Ön is a rendezvényre! Ez az év sorozatban a harmadik, amikor a Portfolio.hu az öngondoskodás témakörére konferenciát épít, különleges aktualitását adja a jövő szerdai konferenciának, hogy hosszú évek után először a megtakarítási piacon nagyon nagy pezsgés látható....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés