Előfizetői tartalom

Visszatért kedvenceihez a lakosság

Portfolio
A szeptemberi átmeneti megállót követően októberben jelentősen emelkedni tudott a hazai befektetési alapokban kezelt vagyon nagysága, egyetlen hónap alatt a vagyon közel 100 milliárd forinttal emelkedett. A tőkebeáramlás 73 milliárd forintot tett ki, ami annak fényében mindenképpen nagyon jó hír, hogy a hónap során 30 milliárd forintot vontak ki a zártkörű részvényalapokból. A piaci tendenciák azt mutatják, hogy az alapok népszerűsége töretlen, az alacsony kamatkörnyezetben folytatódik a megtakarítások átmozgatása.

A BAMOSZ közzétette az októberre vonatkozó statisztikáit, amelyből kiderült, hogy az alapokban kezelt vagyon 93,2 milliárd forintos emelkedést követően 4433,7 milliárd forinton állapodott meg, ami természetesen újabb történelmi csúcsnak felelt meg. A kezelt vagyon 2012 vége óta 1020,1 milliárd forinttal nőtt, a vagyon arányában 30%-kal, a növekedés legfőbb hajtóerejét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés