Előfizetői tartalom

Négy dolog, amit nem árt tudnod, ha nyugdíjra spórolsz

Ahogy egyre többen azt hangoztatják, hogy az állami nyugdíjrendszer napjai meg vannak számlálva, többünkben is felmerülhetett már a nyugdíjas évekre való spórolás gondolata. A jó hír az, hogy kezünkbe vehetjük a sorsunkat (vagy legalábbis a nyugdíjas éveink kényelmének biztosítását), mivel jelenleg a magyar piacon háromféle nyugdíj-előtakarékossági forma közül is választhatunk. Mindegyik típusnak megvan a maga előnye, de akik szeretik pénzügyeiket és megtakarításaikat maguk kezelni, azoknak ideális választás lehet a nyugdíj-előtakarékossági számla. Ha odafigyelünk az alábbi négy fontos dologra a NYESZ-szel kapcsolatban, akkor igazán jó befektetési sztori is kerekedhet belőle.

Hasonló kérdésekről is szó lesz a Portfolio következő befektetői klubján. Így lehet nyugdíjad 20, 30, 40 év múlva INFÓJELENTKEZÉS 1. Mi az a NYESZ? Alapvetően három nyugdíj-előtakarékossági formát különböztethetünk meg: Önkéntes nyugdíjpénztár Nyugdíjbiztosítás, valamint Nyugdíj-előtakarékossági...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái