Előfizetői tartalom

Egyedi könyveket ajándékozna? Most megteheti!

Portfolio
Az elektronikus könyvolvasók, tabletek és más digitális eszközök elterjedésével azt gondolhatnánk, hogy a nyomtatott könyveknek már leáldozott. Azonban manapság egyre többen vélik úgy, hogy a régi könyveknek és a papírnak külön hangulata van, amely szorosan hozzátartozik az olvasás élményéhez. Az itt bemutatott könyvkülönlegességek egytől-egyik olyan egyedi darabok, melyek biztos, hogy csodálatos élménnyé teszik az olvasást. A műtárgy.com ajánlójában a könyvkülönlegességeken túl bemutat két egyedi térképet is, amelyek mind elérhető kikiáltási árról indulnak és licitálhatók lesznek a következő hetek aukciós piacán, de már most megtekinthetők a műtárgy.com kínálatában.

A dedikált kötetek, a több száz éves lapok, a festett és aranyozott kötés olyan egyediséget kölcsönöznek ezeknek a köteteknek, melynek köszönhetően az olvasásuk és lapozgatásuk különleges eseménnyé válhat. A rejtelmes sziget Jules Verne egyik legnépszerűbb regénye, amely fiatalok generációinak jelentette az egyik első meghatározó olvasmányélményt, és amelyet már...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái