Előfizetői tartalom

Sosem hallott tények és számok a brókerbotrányokról!

Azt hinné az ember, hogy egy kis utánajárás és erőfeszítés után fény derül arra, hol tartanak most a brókerbotrányok miatti kártalanítási folyamatok, mekkora a kárigény, hányan vannak a károsultak és ami a legfontosabb, mikor kapják meg a pénzüket az érintettek. Tévedtünk. Azt viszont megtudtuk, eddig hány igénybejelentés érkezett be a Bevához és miből lesz majd a pénz a Quaestor-kötvényesek kártalanítására, de, hogy pontosan mennyit kell fizetnie a Bevának, még mindig rejtély. Érdekes fejlemény ugyanakkor, hogy a rendőrség tájékoztatása szerint bizony a Hungáriánál is elrendelték a vagyonzárat, de, hogy mikor és az miért nem szerepel a cégkivonatban, már egy másik csavar a történetben.

Kártalanítás után - Befektetés előtt Június 25-én lesz a Portfolio első Interaktív Befektetői Klubja hasonló témában! Információ és jelentkezés Eddig nem hallott tények és számok a brókerbotrányokról. QuaestorA Quaestor Értékpapír Zrt.-nél március 9-én indított az MNB célvizsgálatot, a felszámolást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés