Előfizetői tartalom

Bécs és Varsó házassága: "Soha ne mondd, hogy soha!"

A magánnyugdíjpénztári rendszer tavalyi átalakítása nagy változás volt a lengyel tőkepiac szempontjából, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem a legrosszabb forgatókönyv valósult meg - mondta a Portfolionak adott interjúban Pawel Tamborski, a Varsói Értéktőzsde elnöke. A szakember hozzátette, hogy a jövőben szeretnének nagyobb és elismertebb társaságokat a tőzsdére vonzani azzal párhuzamosan, hogy az állami privatizáció várhatóan lassulni fog.

Portfolio: Két évvel ezelőtt mindenki arról beszélt, hogy a varsói és a bécsi tőzsde esetleg összeolvadhat, vagy valamilyen szoros együttműködésről állapodhat meg. Tavaly aztán azt mondták, hogy az ötlet lekerült a napirendről. Hogy áll most ez a dolog? Tárgyalnak még? Pawel Tamborski: Tavaly szeptemberben bejelentettük, hogy a korábbi tervekkel ellentétben inkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés