Előfizetői tartalom

Rettegsz, hogy nem lesz nyugdíjad? - Adókedvezménnyel is összehozhatod

Árgyelán Ágnes
45 év múlva már csak 8 millióan leszünk Magyarországon, a társadalom elöregedése folytatódik, a nők egyre későbbre halasztják a gyermekvállalást vagy egyáltalán nem is vállalnak gyereket. Mindez pedig oda vezet, hogy 45 év múlva már két aktív korú magyarnak kell eltartania egy nyugdíjast. Azért nem kell félni a jövőtől, jelenleg három olyan nyugdíj-megtakarítási termék is van a piacon, amely adókedvezménnyel egybekötve segít felkészülni a nyugdíjas évekre. Az alábbi cikkben az önkéntes nyugdíjpénztár, a nyugdíj-előtakarékossági számla és a nyugdíjbiztosítás adta lehetőségeket mutatjuk be.

Kezdenek felébredni a magyarok. Alábbi cikkeinkben foglalkoztunk a nyugdíjrendszer jövőjével az utóbbi hetekben:NyugdíjbombaKapcsolódó cikkünk2015.07.25Megrázó ábrákon Magyarország jövője Kapcsolódó cikkünk2015.07.28Kiszámoltuk: ekkora nyugdíjcsökkentés zúdulhat ránk, ha az igenek nyernek Kapcsolódó cikkünk2015.07.26Egyetlen mondat, amivel kinyírhatjuk a nyugdíjunkat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái