Előfizetői tartalom

Ügyfélpénzek milliárdjait kezeli a Quaestor túlélő cége

A Quaestor körül kirobbant botrány után a cégcsoport a napi hírek állandó témájává vált, de a Quaestor Alapkezelőről nem sok mindent lehetett hallani, miközben 3,6 milliárd forintot meghaladó ügyfélvagyon van most is a cégnél. Az alapkezelő még április közepén kérte az MNB-t, hogy függessze fel befektetési jegyeinek forgalmazását, miután azok forgalmazójának, a Quaestor Értékpapírnak az MNB visszavonta a tevékenységi engedélyét. De mi lesz így az alapkezelővel és mi lesz azokkal az ügyfelekkel, akik Quaestor-alapokba tették a pénzüket? Kiderítettük. Emellett a többi Quaestor-károsult ügyében sem döntött még az Alkotmánybíróság.
A brókerbotrányokról és azok hatásairól is szó esik majd a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Portfolio Öngondoskodás 2015 INFÓJELENTKEZÉS Hogyhogy működik még az alapkezelő?A Quaestor Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét még tavasszal vonta vissza...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái