Előfizetői tartalom

Itt az év magyar botránya - Tanulunk belőle 2016-ra? (TOP 10 sztori - 1.)

Nem volt unalmas év a 2015-ös a hazai pénzügyi piacon. A brókerbotrányok okozta károkat egyesek terrorcselekménynek, az ezzel járó folyamatokat mások fájó kijózanodásnak nevezték. Szenvedett és még jó ideig szenved itt mindenki: a csaló brókercégek befektetői, a cechet álló pénzügyi intézmények, a csalások feltárását végző felügyelet, de még a kormányzati szervek is, ha úgy vesszük. Azt tudjuk, mi történt, de milyen tanulságokat vonjunk le, hogy (ne adj isten) legközelebb ne milliárdok bukásán keresztül tanuljunk a helyzetből? Négy nagy tanulság, négy nagy következmény - ezzel várjuk 2016-ot a brókerbotrányok után.

4 nagy tanulság - Mit lehet a jövőben másképp csinálni?1. Befektetők: nem minden arany, ami... "Szegény" quaestorosoknak és hungáriásoknak már többször a fejükhöz vágták, hogy nem szabadott volna ilyen "meggondolatlanul" ráugrani a csaló brókercégek által kibocsátott kötvényekre. Ezt most sem ússzák meg. Azok a magyarázatok, miszerint "közgazdász ismerős vagy családtag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés