Előfizetői tartalom

Ezeken a lakásokon CSOK nélkül is rommá keresheted magad

Szépen kereshettünk az ingatlanbefektetéseken 2014 eleje óta, viszont az értékpapírok sem mentek rosszul: aki a magyar tőzsdébe, vagy amerikai technológiai cégek papírjaiba fektetett, akár még magasabb hozamot is elérhetett. Nézzük meg, milyen befektetés a többihez képest egy ingatlan, jobban járunk-e vele, mint egy értékpapírral. Eláruljuk: nagyon jól kell csinálni, hogy egy ingatlanbefektetés rövid távon is nyereséges legyen, hosszú távon viszont könnyedén túlteljesítheti versenytársait a befektetési kategóriában.

Nem volt könnyű talpra állniHosszú éves lejtmenet után 2014 első negyedéve után kezdtek felfelé ívelni a lakásárak, a KSH adatai szerint országosan 15,2 százalékot növekedtek a lakóingatlanok árai a legfrissebb elérhető adat, 2015 második negyedévének végéig, ebből a 2015-ös emelkedés volt különösen erős. Nem volt ez mindig így: a 2008-as válságtól 2013-ig folyamatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés