Előfizetői tartalom

Nagy esés a tőzsdéken - Ezt kapod, ha magyar alapkezelőre bízod a pénzed

Tavaly nyár óta tart az esés a tőzsdéken, sokan már nem is korrekcióról, hanem medve piacról beszélnek. Nagyon nem mindegy, hogy azok a profi alapkezelők, akikre rábízzuk a pénzünket, milyen stratégiát alkalmaznak ilyen turbulens időszakban. Persze a prospektusokból megtudható, hogy mihez mérik a teljesítményüket, általánosságban mibe fektetnek, ennél azonban sokkal érdekesebb, hogy élesben mit tesznek a profik. Ennek jártunk utána.

Befektetés 2016 A piaci iránykeresésekről és a várható trendekről is szó esik majd a Portfolio március 22-én megrendezésre kerülő Befektetés 2016 konferenciáján. Információ és jelentkezés Sokféle stratégia. Dacolnak a viharokkalA tavaly nyári csúcsok óta nagyot estek a világ meghatározó részvényindexei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés