Előfizetői tartalom

Lassan ingyen juthatsz hozzá magyar befektetésekhez

A friss adatok szerint tovább csökkent tavaly a befektetési alapok átlagos költségterhelése, a 2015-ben mért 1,59% azt jelenti, hogy immár negyedik éve szűkül az alapkezelők által elvont költség. Az általános költségcsökkentés képét ugyanakkor árnyalja, hogy a lakossági kockázatvállalás növekedése megnövelte a költségesebb alapok súlyát. Tavaly a vegyes, az árupiaci és az ingatlanalapokért fizettek a legtöbbet a befektetők, a legolcsóbb alapok pedig az alacsonyabb kockázattal dolgozó tőkevédett, pénzpiaci és likviditási alapok voltak, miközben egyes alapokhoz szinte már ingyen is hozzá lehetett jutni.

Portfolio Öngondoskodás 2016 Az alacsony hozamkörnyezet okozta termékfejlesztési és értékesítési kihívásokról is szó lesz az október 27-ei Portfolio Öngondoskodás 2016 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Az MNB legfrissebb adatai szerint tavaly 1,59%-ra csökkent a befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés