Előfizetői tartalom

Mi lesz a lakossági állampapírokkal? Megszólal a kincstár vezére

Az ÁKK várhatóan figyelembe veszi a három hónapos DKJ népszerűségét, mielőtt annak megszüntetéséről hoznának döntést - mondta Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke a Portfolio-nak adott interjúban. A lakossági állampapírok iránti kereslet egyre jobban eltolódik a hosszú papírok irányába, a legfrissebb adatok emellett azt mutatják, hogy az alacsony kamatkörnyezetben is növekszik a lakossági megtakarítások volumene. A kincstár elnöke az interjúban kitér arra is, hogy milyen feladatot lát el az intézmény az állam bürokráciacsökkentő folyamatában, hogyan alakulnak majd az agrárkifizetések januártól, és mi a következő lépés az önkormányzatok kincstári számlavezetésében.

Portfolio Öngondoskodás 2016 Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke is beszél a holnapi Portfolio Öngondoskodás 2016 konferencián. Most még regisztrálhat! Információ és jelentkezés Az Államadóság Kezelő Központ (ÁKK) cáfolata ellenére a piaci szereplők közül többen találgatják, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés