Előfizetői tartalom

Magyar befektetésekkel is sokat kereshetsz a Clinton-Trump csatán

Pár nap múlva amerikai elnökválasztás, a piacok már hónapok óta lázban égnek. Itthon is vannak olyan részvényalapok, amelyek észak-amerikai kitettségükkel jó befektetési lehetőséget kínálnak, az elmúlt egy évben elért 5-10% közötti hozamokkal még az amerikai referenciaindexeket is verni tudták. Utánajártunk, hogy milyen költségekkel és kockázattal dolgoznak ezek a részvényalapok és melyek azok a szempontok, amelyekre mindenképpen oda kell figyelni, mielőtt ezekbe fektetnénk a pénzünket.

Arról, hogy ezeknek az alapoknak a portfóliómenedzserei hogyan és milyen stratégiával készülnek a közelgő amerikai elnökválasztásra, és, hogy ennek milyen hatása lehet az alapokra, egy soron következő cikkünkben számolunk be.Eddig 3-4% körüli hozamokA BAMOSZ oldalán elérhető adatok szerint négy alapkezelőnek van dedikáltan észak-amerikai kitettséggel bíró részvényalapja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés