Előfizetői tartalom

Mibe fektessek 2017-ben?

2016-ban megúsztuk az összeomlást, ez viszont jelentős részben annak köszönhető, hogy a tavaly fellépő kockázatok igazán csak idén fognak kiteljesedni; gondoljunk akár Trump győzelmére, akár a Brexitre, akár az olasz bankválságra. Elsősorban az amerikai részvénypiacban, illetve Prémium Magyar Államkötvényekben (PMÁK) lehet fantázia, ha befektetést keresünk, a kötvényalapokat és a fejlett európai részvénypiacot viszont érdemes lehet elkerülni. Összeszedtük, hogy különböző célok mellett mibe lesz érdemes fektetni az új évben.

Tényleg megúsztuk?A részvénypiaci összeomlást megúsztuk 2016-ban is annak ellenére, hogy négyszer is megjósolták ezt az elemzők különféle politika, gazdasági fejlemények hatására, 2017-ben viszont már nem biztos, hogy ilyen szerencsések leszünk, mivel: Trump győzelmének elvileg 10-20 százalékkal kellett volna lejjebb rántania az amerikai részvényindexeket, ennek ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés