Előfizetői tartalom

Két éve büntetik a magyar bankokat és brókercégeket, és most jön csak a java

Két éve már, hogy kirobbantak a hazai brókerbotrányok, a Beva, a Kárrendezési Alap és az OBA összesen eddig 250 milliárd forintot fizetett ki a károsultaknak. A magyar pénzügyi és bankrendszer ezzel még nem lélegezhet fel, a terheket még közel 15 évig cipelik, csak idén mintegy 30 milliárd forintos befizetést teljesíthetnek a három intézmény felé.

Brókerbotrányok: eddig 250 milliárd forintLassan két éve, hogy a Buda-Cash Brókerház tevékenységi engedélyének visszavonásával kezdetét vették a hazai brókerpiaci botránysorozatok, a betétesek és a befektetők kártalanítását végző szervek eddig összesen mintegy 250 milliárd forintot fizettek ki az érintetteknek.A Beva Portfolio-nak küldött adatai alapján az alap 2015-től...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés