Előfizetői tartalom

Vigyázz! Gyanúsan ismerős módszerekkel fosztogatja a magyarokat egy orosz bűnbanda

Akadoznak a kifizetések a 300-500%-os hozamot ígérő, zöld-foki, de orosz-ukrán tulajdonú piramisjáték-gyanús "alapkezelőnél", az Atlantic Global Asset Managementnél, amelyről korábban már többször is írtunk. A probléma orvoslására a cégcsoport újabb "alapkezelőt" rántott össze, ami szinte semmiben nem különbözik a régitől, de "szűzen" indul azokon a piacokon, ahol az AGAM-ot betiltották, vagy figyelmeztetéseket adtak ki vele kapcsolatosan. Az új "alapkezelőt," a Five Windset és MLM-frontját, a QW Lianora Swiss Consultingot ugyanúgy érdemes elkerülni, mint az előző párost - erre azért figyelmeztetünk, mert Magyarország is a célpiacaik közt szerepel.

Bedőlhetett a 300%-ot ígérő "sikersztori" Idén márciusban írtunk először a rejtélyes, zöld-foki alapkezelőről, az Atlantic Global Asset Managementről (AGAM), amely egy agresszív MLM-cégen, a Questrán keresztül kezdte el terjeszteni az erősen piramisjáték-gyanús sémáját. A Magyarországon is terjedő "befektetés" azt állította az ügyfeleinek, hogy több nagyvállalat, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés