Előfizetői tartalom

A te pénzedre is hatással lehet, ki mellett döntenek vasárnap a németek

Bár szinte biztos, hogy a vasárnapi német választást Angela Merkel, a jelenlegi kancellár és pártja nyeri majd, még okozhat a hétvége meglepetést a tőkepiacoknak, elsősorban azért, mert az még messze nem lejátszott kérdés, hogy melyik párt lesz majd a CDU / CSU koalíciós partnere. Megnéztük, milyen befektetési alapokkal lehet érdemes megjátszani a szeptember 24-ei német választásokat, illetve azt, hogy reagáltak az eddigi fejleményekre az érintett eszközök.

Portfolio Öngondoskodás 2017 A befektetési alapokról is szó lesz a Portfolio Öngondoskodás 2017 Konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Jön a választás, mi baj lehet?Vasárnap kerül sor a német választásokra, amit szinte biztosan a jelenleg is regnáló Kereszténydemokrata Unió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés