FONTOS A mítosz kezd valósággá válni - Mire figyelmeztetik a mesterséges intelligenciával játszadozó emberiséget az ókori görögök?
 
Előfizetői tartalom

Teljesen új névvel folytatja a magyar befektetők nagy kedvence

Még maguknak a privátbankároknak sem volt idejük hozzászokni, hogy néhány hete új névvel, új arculattal megy tovább a Concorde Alapkezelő. A Concorde Értékpapír saját alapkezelőjének elindulásakor világossá vált, hogy a névváltást nem lehet tovább húzni, de hogy a választás miért éppen a HOLD névre esett, arról Bilibók Botond, Szabó László, Móricz Dániel és Cser Tamás beszélt a Portfolio-nak. Persze rákérdeztünk a magyar piac emblematikus szereplőjének jövőbeni terveire, a külföldi terjeszkedésre és azt is elárulták, hogyan esett éppen rájuk a világ legnagyobb állami alapjának a választása.

Portfolio Öngondoskodás 2017 A HOLD Alapkezelő is képviselteti magát a Portfolio jövő keddi Öngondoskodás 2017 konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Új név, minden más a régiAz első félidőt Concorde Alapkezelőként tartottuk, aztán elsötétült a színpad, begördült egy zongora...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái