Előfizetői tartalom

Teljesen új névvel folytatja a magyar befektetők nagy kedvence

Orosz Márton
|
Még maguknak a privátbankároknak sem volt idejük hozzászokni, hogy néhány hete új névvel, új arculattal megy tovább a Concorde Alapkezelő. A Concorde Értékpapír saját alapkezelőjének elindulásakor világossá vált, hogy a névváltást nem lehet tovább húzni, de hogy a választás miért éppen a HOLD névre esett, arról Bilibók Botond, Szabó László, Móricz Dániel és Cser Tamás beszélt a Portfolio-nak. Persze rákérdeztünk a magyar piac emblematikus szereplőjének jövőbeni terveire, a külföldi terjeszkedésre és azt is elárulták, hogyan esett éppen rájuk a világ legnagyobb állami alapjának a választása.

Portfolio Öngondoskodás 2017 A HOLD Alapkezelő is képviselteti magát a Portfolio jövő keddi Öngondoskodás 2017 konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Új név, minden más a régiAz első félidőt Concorde Alapkezelőként tartottuk, aztán elsötétült a színpad, begördült egy zongora...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés