Előfizetői tartalom

20%-kal több pénzed lehetne, ha nem a párna alatt kuporgatnád

Eddig úgy tűnik, 2017 Közép-Európa éve lesz, a régióban befektető részvényalapok ugyanis messze leverték az összes többi befektetési kategória teljesítményét. Szűk 11 hónap alatt több mint 20%-ot kereshettek ezekkel az alapokkal a befektetők, míg egy év alatt a teljesítményük több mint 30%-ra rúgott. Az Oroszországban, illetve a nyersanyagpiacon befektető alapok viszont többnyire nagyon gyengén teljesítenek eddig idén.

2017 eddig kifejezetten kegyes volt a Közép-Európai részvénypiacokhoz, csak néhány fontosabbat említve a régiós indexek közül: a lengyel WIG index 22,3%-ot, a hazai BUX index 23,1%-ot, a cseh PX index 15,2%-ot, az osztrák ATX index 29,34%-ot, a román BET index pedig 11,52%-ot emelkedett eddig idén. A Magyarországon menedzselt, Közép-Európában befektető részvényalapok is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés