Előfizetői tartalom

Eljött a nagy nap: változásokra készülhetsz, ha van befektetésed

Ma indul útjára a pénz-, tőke- és befektetési piaci szereplők életét felforgató uniós irányelv, a MiFID 2. A piaci szolgáltatóknak számos kihívással kell szembenézniük és még több elvárásnak megfelelniük, de a befektetők sem dőlhetnek hátra, az új szabályozás ugyanis több ponton is megváltoztatja az eddigi befektetési folyamatot. Mostani cikkünkben összeszedtük, milyen fontosabb változásokra készülhetnek mától a befektetők, és milyen fontosabb előírásoknak kell megfelelniük a pénzügyi és befektetési szolgáltatóknak.

A nagy sikerre és a még mindig sok kérdésre való tekintettel a Portfolio tavasszal ismét foglalkozik a MiFID 2-vel, ezúttal az IWS konferencia keretében térünk ki külön a MiFID 2 bevezetését követő első tapasztalatokra, best practice-ekre és a külföldi tapasztalatokra. Részletek hamarosan.Van befektetésem, mi változik?Először is, ügyfél és ügyfél között is van különbség...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái