Előfizetői tartalom

Vigyázz! Magyarok pénzére vadászik egy veszélyes befektetési cég

Hirtelen előbukkant a semmiből egy MLM-guruk és piramisjátékosok által felépített osztrák kriptopénz-bánya, és felvásárolta a Távol-Kelet legnagyobb szerverparkjait, hogy bitcoint bányásszon. Az Invia World névre keresztelt cég igazán nagyvonalúan úgy döntött, hogy nem tartja meg magának a kibányászott kriptopénzeket, hanem a szolgáltatást elérhetővé teszi ügyfeleinek egy MLM-rendszeren keresztül, ahol csak úgy dobálják a millió eurós bónuszokat az aktívabb szervezőknek. A szomszédból működő Invia World Magyarországra gyorsan eljutott, reklámjaik megtalálhatók közösségi médiafelületektől kezdődően hírességek oldalain át egészen a pajzán viccekkel nyomuló oldalakig. Úgy véljük viszont, hogy a szép ígéretek ellenére nagyon sántít a sztori.

Itt az osztrák bitcoinbányaAz Invia World egy viszonylag fiatal cég, 2017 júliusában indult, de mivel osztrák központtal működik, hazánkba is rövid időn belül eljutott. Olyan hirdetőfelületeken találkozhatunk itthon az Invia Worlddel a közvetlen megkereséseken kívül, mint a napiszar (felnőtt tartalom és nem linkelhető, de egy gyors kereséssel bárki rálelhet), Berki Krisztián, és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés