Előfizetői tartalom

Valakik még az állampapíron is 6,4%-ot keresnek

Azzal, hogy a tavalyi éves átlagos infláció 2,4% lett, vannak olyan, inflációhoz kötött lakossági állampapírok, amelyek szép kamatokat fizetnek befektetőiknek. Bár más befektetéseknél ez nem szokatlan, a három éve kibocsátott állampapírok tulajdonosai 6,4%-os kamatnak is örülhetnek majd, miközben a legújabb sorozatok 3,5-3,8%-on forognak. A most befektetőket persze ez már nem vigasztalja, de azért utánajártunk, hogy a még forgalomban lévő prémium állampapírok közül melyek azok, amelyek a kedvező kamatprémium és infláció együttes hatásaként a legtöbbet fizetik jövőre a befektetőknek.
Az állampapír- és befektetési piaci trendekről lesz szó a Portfolio március 20-ai Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján. Ne maradjon le róla! Investment, Wealth and Savings (IWS) 2018 INFÓJELENTKEZÉS Egyre kevesebb a prémiumJanuár közepén jöttek ki az új sorozatok a Prémium Magyar...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái