FONTOS Itt az MNB döntése: ugyanoda értünk vissza, ahol egy éve voltunk
 
Előfizetői tartalom

Hatalmas vetítéssel kábítja a magyar befektetőket egy veszélyes befektetési cég

Huszák Dániel
Elképesztő csúsztatás- és vetítésrohammal próbálja "cáfolni" az Invia World körüli anomáliákról írt cikkünket Daniel Zdesar a Youtube-on, még több ellentmondást és kérdőjelet generálva szavaival. A semmiből jött cége fél év alatt "kemény munkával" állítólag megvette a világ legnagyobb kriptobányáját, de csak azért nem festi át, mert senki nem hinné el, hogy valóban az övék. Az Invia World egyik vezére többek közt elmondta, hogy az (ex?)-piramisjátékosok által felépített állítólagos kriptobányászcég egy külsős weboldalra alapozza "aktív vagyonkezelését," hiszen a cégben gyakorlatilag senki nem ért a kriptopénzekhez. A vetítéshadjárat közben az MLM-guru persze elfelejtett állításaira bármilyen bizonyítékot szolgáltatni, így szegény befektetőknek nem maradt más választása, mint bízni a több piramisjátékot is felépítő, majd hátrahagyó MLM-szakember szavaiban.

A héten írtunk az Invia Worldről, egy osztrák központú, állítólagos kriptopénz-bányáról, amely indokolatlan módon MLM-rendszerben toboroz magának befektetőket. A céget sokan piramisjátéknak tartják, menedzsmentjét pedig többnyire volt(?) piramisjátékosok és MLM-guruk alkotják. Itt olvashatja el elemzésünket részletesen is:Kapcsolódó cikkünk2018.01.29Vigyázz! Magyarok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái