Előfizetői tartalom

A fél ország lakástakarékozik - 10 tipp, ha még a választások előtt beszállnál

Befizetünk négy év alatt 960 ezret, és a végén kapunk több mint 1,2 milliót, amit lakással kapcsolatos dolgokra költhetünk - egy négy évre kötött szerződés esetében nagyjából erre számíthatunk a négy hazai lakás-takarékpénztárnál. Régóta tartja magát a meg nem erősített pletyka, hogy csökkenteni fogja a kormány a termék legfőbb előnyét jelentő állami támogatás 30%-os kulcsát, ezért talán érdemes még a választások előtt szerződést kötni. Mi most 10 tippel segítjük a döntést, a Pénzcentrum kalkulátora segítségével pedig személyre szabott kalkuláció is végezhető.

Biztosítás 2018 A rendszeres megtakarításokról sok szó esik Biztosítás 2018 konferenciánkon is, ne maradjon le! Információ és jelentkezés Legutóbb a Világgazdaság írt arról az elterjedt véleményről, hogy érdemes lehet az államnak az évi legfeljebb 72 ezer forintos támogatási plafont megemelni, ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés