Előfizetői tartalom

Lecsapnál a 130 ezer forintos ingyenpénzre? - Itt van egyből 3 biztos módszer

Pörög a magyar nyugdíjbiztosítási biznisz, annak ellenére, hogy az EU-s és a magyar szabályozók is bekeményítettek a szektorral szemben. A felügyeleti szigor viszont két remek eszközt is adott a befektetők kezébe, melyek segítségével könnyebben tudunk válogatni egyes nyugdíjcélú termékek közül, ezen kívül a biztosítók saját oldalain lévő adatokból is tájékozódhatunk. Megnéztük, melyek most egyes paraméterek alapján a legjobb befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítások a piacon, melyekhez akár éves 130 ezer forintos állami támogatást is igénybe tudunk venni.

A nehézségek ellenére látványos a növekedésSosem látott hatósági és felügyeleti össztűz alá kerültek Magyarországon a befektetési célú életbiztosítások az elmúlt néhány évben: a kifejezetten drága életbiztosításokat eltüntető MNB etikus életbiztosítási koncepció után az EU PRIIPS-rendelete következett, ami a megtakarítási termékek átláthatóságát javította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés