Előfizetői tartalom

Lecsapnál a 130 ezer forintos ingyenpénzre? - Itt van egyből 3 biztos módszer

Pörög a magyar nyugdíjbiztosítási biznisz, annak ellenére, hogy az EU-s és a magyar szabályozók is bekeményítettek a szektorral szemben. A felügyeleti szigor viszont két remek eszközt is adott a befektetők kezébe, melyek segítségével könnyebben tudunk válogatni egyes nyugdíjcélú termékek közül, ezen kívül a biztosítók saját oldalain lévő adatokból is tájékozódhatunk. Megnéztük, melyek most egyes paraméterek alapján a legjobb befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítások a piacon, melyekhez akár éves 130 ezer forintos állami támogatást is igénybe tudunk venni.
A nehézségek ellenére látványos a növekedésSosem látott hatósági és felügyeleti össztűz alá kerültek Magyarországon a befektetési célú életbiztosítások az elmúlt néhány évben: a kifejezetten drága életbiztosításokat eltüntető MNB etikus életbiztosítási koncepció után az EU PRIIPS-rendelete következett, ami a megtakarítási termékek átláthatóságát javította...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái